1991-2017 YILLARDA JANUBIY SHARQIY OSIYO MAMLAKATLARI - Umarov Sardor Xasan og’li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola 1991-2017 yillar davomida Janubiy Sharqiy-Osiyo mamlakatlarining iqtisodiy, siyosiy va ijtimoiy rivojlanish tendensiyalarini o’rganishga bag’ishlangan. Unda mintaqadagi mamlakatlarning iqtisodiy o’sish sur’atlari, investitsiya muhiti, savdo aloqalari, siyosiy barqarorlik va ijtimoiy o’zgarishlar tahlil qilinadi. Maqola Janubiy Sharqiy-Osiyo mamlakatlarining global iqtisodiyotdagi o’rni va kelajakdagi rivojlanish istiqbollarini ko’rib chiqadi.