ТАРТИБГА СОЛИШ ТАЪСИРИНИ БАҲОЛАШ ВА БИЗНЕС ЖАРАЁНЛАРИ РЕИНЖИНИРИНГИ ЎЗАРО НИСБАТИ ВА БИРГАЛИКДА ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Шокиров Фаттоҳ Фаррух ўғли (PEDAGOGS, 2025)
Ушбу мақолада бизнес жараёнлари реинжиниринги ва тартибга солиш таъсирини баҳолаш тушунчаларининг қўлланиш доираси ҳамда ушбу механизмларнинг ўзаро алоқаси кўриб чиқилган. Ушбу илмий воситаларни амалий қўллашнинг намунаси сифатида қурилишдаги рухсат бериш тартиб-таомиллари танлаб олинган.