O’QITUVCHI SHAXSIY MEHNATINI ILMIY ASOSDA TASHKIL ETISH - Kadirova Dilnoza Raximovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘qituvchining shaxsiy mehnatini ilmiy asosda tashkil etishning mohiyati, ahamiyati va usullari tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar asosida o‘qituvchining o‘z-o‘zini rivojlantirish, vaqtni boshqarish, ish faoliyatini rejalashtirish va natijadorlikni oshirish mexanizmlari yoritilgan. Tadqiqotda tajribaviy metodlar va ilg‘or amaliyotlar asosida samarali mehnatni tashkil etishning usullari o‘rganilgan.