ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR: AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Jakbarova Oyazimxon Mutalipovna; Shukurova Gulnozaxon Mashrabboy qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada pedagogikada zamonaviy yondashuvlar va metodologiyalar tahlil qilinadi. Ta’lim jarayonida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash, o‘quvchilarning faoliyatini rag‘batlantirish va ularning mustaqil fikrlashini rivojlantirishga qaratilgan metodlar muhokama qilinadi. Pedagogik jarayonni takomillashtirishda interfaol usullar va texnologiyalarning ahamiyati, shuningdek, o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini oshirish yo‘llari haqida fikrlar ilgari suriladi. Ushbu maqola ta’lim tizimidagi yangiliklar va o‘zgarishlarga oid keng qamrovli tahlilni taqdim etadi va kelajakda pedagogikani rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beradi.