O’ZBEKISTONDA BOLALAR XORINING SHAKLLANISHI VA RIVOJLANISHIGA BIR NAZAR - Hasanova B.M. (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy xor ijodiyoti va uning tavsifi bo’yicha metodik jihatdan izlanishlar olib borilgan. Jumladan bolalar xorini tashkil qilishdagi qator muammolar va yosh xususiyatlari o’rganib chiqilgan;