OILA, TA’LIM, MAHALLA TIZIMI - Tutixon Muxtarova (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Oila, ta’lim va mahalla tizimi o‘zbek jamiyatining ajralmas qismidir. Bu uch soha bir-biri bilan chambarchas bog‘liq bo‘lib, milliy qadriyatlar va ijtimoiy tuzumning asosiy poydevorini tashkil etadi. Ularning har biri o‘zbek xalqining tarixi, madaniyati va hayot tarzini shakllantirishda muhim rol o‘ynaydi.