SINGAPUR TAʼLIM TEXNOLOGIYALARINING MILLIY TAʼLIM TIZIMIGA OLIB KIRILISHI - Dadaxonova Yoqutxon Dadaxon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Singapur, o’zining innovatsion ta’lim tizimi bilan tanilgan, ta’lim texnologiyalarini milliy ta’lim tizimiga muvaffaqiyatli integratsiya qilgan davlatlardan biridir. Ushbu maqolada Singapurda ta’lim texnologiyalarining joriy etilishi, uning ta’lim tizimiga ta’siri va kelajakdagi istiqbollari haqida so’z yuritiladi.