RANGTASVIR SAN’ATIDA RANGLARNING HISSIYOT SIFATIDAGI AHAMIYATI - Allabergenov Sardor Ataxanovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Maqolada rangtasvir san’atida rang, janr, mavzu, yo‘nalish va boshqa turlarga murojaat qilishda insonning ichki kechinmalari, tuyg‘ularining chuqur va nozik olami bilan uzviy bog‘liq holda kechishi, bu borada esa raglarning ahamiyati haqida tahliliy ma’lumotlar berilgan.