O`QUVCHILARNI KASB HUNARGA YUNALTIRISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVI, ULARGA KASB TANLASHDA KO`MAKLASHISH - Karakulov Abdunazar Nurmamatovich; Murodova Dilshoda Murodjon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish jarayonining zamonaviy yondashuvlari, ularning ahamiyati, ta’lim tizimidagi ro`li va samarali usullar tahlil qilinadi. Shuningdek, kasb tanlashda o‘quvchilarga ko‘maklashish mexanizmlari, maslahat berish usullari, zamonaviy pedagogik texnologiyalar va psixologik yondashuvlar muhokama etiladi. Tadqiqot natijalari asosida tegishli takliflar ilgari suriladi.