BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR - Buzurxonova Ziyodaxon Muzaffarxonovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Darslarni interaktiv va qiziqarli tarzda tashkil etishda texnologiyalarning roli, o‘quvchilarning bilim olishiga ijobiy ta’siri va o‘qituvchilarning malakasi masalalari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, texnologiyalardan samarali va me’yorida foydalanish zarurligi haqida fikr yuritiladi. Maqola oddiy uslubda yozilgan bo‘lib, amaliy yondashuvlarga asoslangan