BOSHLANG’ICH SINFLARDA TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA OILA VA TA’LIM MUASASASI INTEGRATSIYASI - Shokirova Madinabonu Shomurod qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Boshlang’ich sinflarda zamonaviy ta’lim-tarbiya jarayonida oila va maktab integratsiyaning ahamiyati, ayniqsa maktab va ota-ona, o’qituvchi va o’quvchi, o’qituvchi va ota -ona hamkorligining zarurati, unda amalga oshirilayotgan amaldagi islohotlar va keyingi samarali takliflarga misollar keltirilgan.