HISSIYOTNING TURLARI. GURUHDA HISSIYOTNING YUZAGA KELISHI VA HISSIYOTNING O’ZGARISHI - Karakulova Umida Abduvakilovna; Rovshanova Sug’diyona Jamshid qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda dolzarb va juda axamiyatli bo‘lgan psixologik mavzulardan biri bu-hissiyotdir. Hissiyot bu shaxs uchun juda muhim hisoblanib uning boshqarilishi va yuzaga chiqarilishi hozirda ham o‘rganib kelinmoqda. Hozirda ko‘plab yoshlarda asosan hissiyot borasida muammolar yuzaga kelishi, ulardagi hissiy o‘zgaruvchanlik va o‘z hissiyotlarini boshqara olmaslik holatlari kuzatilmoqda. Shu borada ko‘plab olimlar tomonidan tadqiqotlar va o‘rganishlar olib borilmoqda.