AUTOCAD VA BOSHQA CAD DASTURLARINING FUNKSIONAL IMKONIYATLARI - Ibragimov Nodir Nusriddinovich; Majidov Alisher Abdusamat O`g`li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya:ushbu tezisda inshootlarni gazlashtirish bo‘yicha loyiha hujjatlarini AutoCAD dasturi yordamida tayyorlashning asosiy prinsiplari, texnik bosqichlari va ularni amaliyotda qo‘llash jarayonlari tahlil etilgan.