SERILLARNING JAMIYATGA TA’SIRI - Erkinboyeva Sevinch (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Hozirda chiqayotgan seriallarning yaxshi va yomon tomonlari, ularning afzalliklari va boshqa davlatlarning seriallari bilan o’zaro farqlari tahlil qilingan.