MUTAXASSIS PSIXOLOGLARDA ZAMONAVIY KOMMUNIKATIV KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - N.N.Bahriyeva; A.Sh. Baxrillayeva (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mutaxassis psixologlarning zamonaviy kommunikativ ko‘nikmalarini shakllantirishga qaratilgan yondashuvlar va usullar tahlil qilinadi. Psixologik yordam ko‘rsatish jarayonida samarali muloqot, aktiv tinglash, empatiya kabi ko‘nikmalarning o‘rni va ahamiyati muhokama qilinadi. Shuningdek, maqola psixologlarning o‘z ish faoliyatida zamonaviy texnologiyalarni qanday qo‘llashlari mumkinligi to‘g‘risida fikr yuritadi hamda psixologlarning professional rivojlanishida kommunikativ ko‘nikmalarni yaxshilashga oid ta’lim dasturi haqida ham so‘z yuritiladi.