ZAMONAVIY PEDAGOGIKADA O’QUVCHILARNING MUSTAQIL BILIM OLISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDAGI INNOVATSIYASI - Niyozova Shahnoza Farxod qizi; Sh.Donayeva (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy pedagogikada o’quvchilarning mustaqil bilim olish ko’nikmalarini rivojlantirishda qo’llaniladigan innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek maqolada o’quvchilarga motivatsiya berish, tanqidiy fikrlashni rivojlantirish kabi usullar qo’llashning ahamiyati takidlanadi. Pedagogik innovatsiyalar, yangi texnalogiyalar va metodlarning o’quvchilarga mustaqil bilim olish ko’nikmalarini rivojlantirishdagi roli alohida yoritiladi.