ЎЗБЕК ФОРМАЛ ТИЛШУНОСЛИГИДА КЕСИМ ВА ГАП ТАЛҚИНИ - Ибрагимова Фарангизхон (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада ўзбек формал тилшунослигида кесим ва гап талқини ҳақида гап боради. Бунда 20 аср бошларида ўзбек тилшунослигида буюк Бобоколонларимизнинг олиб борган изланишлар такидлаб ўтилган.