MS EXCELDA DIAGRAMMALAR BILAN ISHLASH - S.E.Mustafokulov (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Microsoft Excel dasturida diagrammalar bilan ishlash tamoyillari, ularning afzalliklari va qo‘llash usullari yoritiladi. Diagrammalar axborotni vizuallashtirish vositasi sifatida keng qo‘llaniladi va statistik tahlil jarayonini soddalashtiradi. Maqolada diagramma turlari, ularni yaratish va tahrirlash usullari, shuningdek, samaradorlikni oshirish uchun foydalanish mumkin bo‘lgan metodlar ko‘rib chiqiladi.