SHIMOLIY XORAZM OG‘ZAKI DOSTONLARI LEKSIK BIRLIKLARNING SOTSIOPRAGMATIK TALQINI - Xalmuradova Jamila Ermetovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shimoliy Xorazm og‘zaki dostonlari (“Xirmondali” va “Qirq minglar”) ning turli baxshilar tomonidan ijro etilgan variantlari tilidagi leksik birliklarning sotsial aspektiga oid tushunchalarning adabiy tilda ifodalanishi xususida fikr yuritiladi.