УМУМКАСБИЙ ВА КАСБИЙ ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШДА ТЕХНИК АТАМАЛАР БИЛАН ИШЛАШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ ТЎҒРИСИДА - Мингбоев Б.Т. (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада политехникум тизимидаги умумкасбий ва махсус фанларни ўқитишда техник атамалар билан ишлашда доир баъзи тажрибалар ва тавсиялар тўғрисида сўз юритилади.