OʻQITUVCHI SHAXSIY MEHNATINI ILMIY ASOSDA TASHKIL ETISHDA XALQ MEROSI VA MEHNAT AN’ANALARINING OʻRNI - Abdug‘apporova Laylo Valijon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Oʻqituvchining shaxsiy mehnatini ilmiy asosda tashkil etishda xalq merosi va mehnat an’analaridan foydalanish, ta’lim sifatini oshirish, oʻquvchilarning barkamol shaxs sifatida kamol topishiga ijobiy ta’sir koʻrsatadi. Oʻqituvchi xalq merosiga tayanib, ta’lim jarayonini milliy ruh bilan boyitishi va oʻquvchilarni oʻzligini anglagan, vatanparvar, mehnatsevar insonlar qilib tarbiyalashi lozim.