RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA ELEKTRON SAVDONI RIVOJLANTIRISH - Meylimurodova Nargiza Ziyodullayevna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyotda elektron savdoning tutgan o‘rni, savdo sohasining rivojlanishi elektron tijorat darajasiga qadar ko‘tarilib, elektron tijoratning ko‘lamining ortib borishi va raqamli iqtisodiyotda elektron savdoning rivojlanish darajasi va sifatini oshirishga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar tahlil qilingan.