BOSHLANG’ICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA FANINI INTEGRATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA O’TISH - Sodiqova Aziza Hayitovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotasiya. Mazkur maqolada boshlang’ich sinflarda texnologiya fanining integratsion yondashuv asosida olib borishning afzalligi keltirib o’tilgan. Texnologiya fanida integratsion yondashuvni qo’llanilishi, fanlararo o’zaro bog’liqlik, ijodiy yondashuvlar va amaliy ahamiyati kabi ko’rsatgichlar yoritilgan.