O’QUVCHILARNING ESSE YOZISH KO‘NIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISH BO’YICHA AYRIM MULOHAZALAR - X.Rabbimova; I.Yoqubov (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘quvchilarning esse yozish ko‘nikmalarini o‘stirishga doir topshiriqlar haqida ma’lumot berilgan. Tizimli esse yozishga oid tavsiyalar, usullar hamda o‘rtaga tashlangan muammolarning yechimlari haqida so‘z borgan. O‘quvchilarning yozma nutqini shakllantiruvchi vositalar keltirib o‘tilgan.