ISHLAB CHIQARISH KORXONALARIDA ZAMONAVIY DASTGOHLARNI O’RNATISHNING AFZALLIKLARI - Muxammadiev Baxtiyar Saparovich; Кamalova Mahliyo Akbarovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: maqolada ishlab chiqarish korxonalarida zamonaviy dastgohlarni joriy etishning afzalligi masalalari tahlil qilinib, raqamli dasturda boshqariladigan zamonaviy dastgoxlardan unumli foydalanish hisobiga ishlab chiqarilayotgan mahsulot sifatining yaxshilanishi va korxona faoliyatining tannarx, baho, foyda va rentabellik kabi iqtisodiy ko‘rsatkichlari samaradorligi oshishi yoritilgan.