ONA TILI DARSLARIDA YANGI METODLARDAN FOYDALANISH - Haqulova Gulnora Shukurovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ona tili darslarida yangi metodlardan foydalanish, ta'lim jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishda muhim ahamiyatga ega. Zamonaviy ta'lim tizimida o‘quvchilarning qiziqishini oshirish va ularning faol ishtirokini ta'minlash uchun turli xil innovatsion metodlar qo‘llanilishi zarur. Bu metodlar o‘quvchilarning ona tilini o‘rganish jarayonini yanada qiziqarli va samarali qiladi. Ushbu maqolada ona tili darslarida yangi metodlardan foydalanish va uning afzalliklari haqida ma'lumotlar berilgan.