YANGI O'ZBEKISTON-YORQIN KELAJAK SARI... - Gulruxsor Nabiyevna Abdusamadova; Turg'unova Muslima Ikromjon qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Oʻzbekiston soʻnggi yillarda katta islohotlar davrini boshdan kechirmoqda. “Yangi Oʻzbekiston” tamoyili ostida amalga oshirilayotgan oʻzgarishlar mamlakatning barcha jabhalarini qamrab olmoqda. Iqtisodiyot, ta’lim, sogʻliqni saqlash, huquqiy tizim, qishloq xoʻjaligi va boshqa sohalardagi islohotlar jamiyatimizni yangi bosqichga olib chiqmoqda. Ayniqsa, ta’lim tizimiga, jumladan, maktabgacha ta’limga qaratilayotgan e’tibor kelajak avlodning sifatli bilim va tarbiya olishini ta’minlashga xizmat qilmoqda.