NEMIS TILINI OʻRGANISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Rahmatova Dilnavoz Abdimuradovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotasiya: Maqolada nemis tilini oʻrganishda zamonaviy metodlardan foydalanish va ularni qoʻllash boʻyicha keng maʼlumotlar berilgan.