KURSANT VA TINGLOVCHILARNING JISMONIY VA JANGOVAR TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING ASOSIY BOSQICHLARI - Kdirova Muxabbat Allaniyazovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada kursant va tinglovchilarning jismoniy va jangovar tayyorgarligini takomillashtirishning asosiy bosqichlari yoritilgan. Shu bilan birga maqolada inson organizmi morfologik funksiyalarining xususiyatlari va ularning rivojlanishida jismoniy tarbiya va sport mashg’ulotlarining ijobiy ta‘sirlari, kursantlar o’rtasida sog’lom trmush tarzini ommaviylashtirish masalalari ham tahlil etilgan.