SKАRLАTINА KАSАLLIGINING АSOSIY BELGILАRI VА UMUMIY TUSHUNCHАLАR - Kasimov Osimjon Abduxakimovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada bolalar orasida keng tarqalgan skarlatina kasalligi uning kelib chiqish sabablari, asosiy belgilari va davolash usullari haqida maʼlumot berilgan. Shuningdek, bolalar kasalliklarining oldini olish uchun profilaktika choralari haqida tavsiyalar ham beriladi.