QASHQADARYO VILOYATIDA 2024 YIL YANVAR- SENTABR OYLARIDAGI ASOSIY KAPITALGA INVESTITSIYALAR - Y.P.Urunbayeva; Z.M.Qudratova (PEDAGOGS, 2025)
Abstrakt: Maqolada 2024 yil yanvar-sentyabr oylarida Qashqadaryo viloyatidagi asosiy kapitalga investitsiyalar miqdorining viloyat hududlari va iqtisodiy tarmoqlarga nisbatan taqsimoti tahlil qilinadi. Tadqiqotda viloyatning turli tarmoqlari va geografik hududlariga qaratilgan investitsiyalarning ta’siri, ularning iqtisodiy rivojlanishga qo‘shgan hissasi, shuningdek, sektorlar bo‘yicha investitsiyalarni samarali taqsimlashning ahamiyati ko‘rib chiqiladi.