TALABALARDA BADIYIY-KASBIY KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Abdullaev Saifulla Fayzullaevich; Zikrillayeva Visola Hamrayevna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya:    Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimida talabalarning badiiy-kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishga doir tizimni takomillashtirishning didaktik imkoniyatlari tahlil etiladi. San’at ta’limi mazmuni, ta’limiy faoliyat shakllari, innovatsion yondashuvlar va samarali pedagogik texnologiyalar orqali talabalarni o‘z kasbiy sohasida estetik did, ijodkorlik va texnik malakalarni rivojlantirishga yo‘naltirish muhim ekani asoslab beriladi.