SHAXSNING KASBBIY O'Z-O'ZINI BAHOLASH OMILLARI VA NERV TIZIMINING PSIXODINAMIK XUSUSIYATLARI - I.O.HAYDAROV (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning kasbiy o‘zini o‘zi anglashida asab tizimi xususiyatlarining o‘ziga xosligi, insonning kasbiy faoliyatida  juda sezilarli darajada ta’sir qilishi, muayyan kasblar uchun asab tizimining xususiyatlari muhim ahamiyatga ega ekanligi haqidagi ilmiy qarashlar va tadqiqot natijalari asosida ochib benrilgan