TASVIRIY SA’NATDA “PERSPEKTIVA” FANINING RO‘LI - R.R.Umirzaqov, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Perspektiva” fanining, Tasviriy sa’natda nechog’li muhum ro‘l ekanligi haqida aytilgan. Undan tashqari perspektiva so ‘zi va perspektiva fanining kelib chiqish tarixi va uning rivojlanishiga katta xissa qo‘shgan buyuk shaxslar haqida ham misollar keltirilgan.