YOSH AVLODGA MILLATLARARO MULOQOTNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Ostonov Jasur Shopirjonovich; Ernazarova Zulxumor Muxammadi qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Bugungi shiddat bilan rivojlanib borayotgan jamiyatimizda, yosh avlodga chet tilini o‘rgatishga katta etibor qaratilmoqda hamda millatlararo muloqot masalasi ham so‘nggi yillarda tadqiqotchilar eʼtiborini o‘ziga jalb qilmoqda va bu mavzu yuzasidan ko‘pchilik ilmiy maqola yozuvchilar O‘zbekistonda yoshlaning millatlararo muloqot qilish masalasini yoritib berganlar. Shu jumladan, bu maqola ham millatlararo muloqotning shakllanishining pedagogik- psixologik ahamiyati haqida malumot beradi. Bunda xorijiy tilni o‘rganish hamda millatlararo muloqotni rivojlantirish masalalari ochib berilgan.