ADABIYOT DARSLARIDA BADIIY MATN BILAN ISHLASH BOSQICHLARI: OʻQISHDAN OLDIN, OʻQISH DAVOMIDA VA OʻQISHDAN KEYINGI FAOLIYAT - Abdullayeva Adiba Shuxratovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada darsliklar yuzasidan tuzilayotgan savol va topshiriqlarning oʻrni, ularning oʻz xususiyatiga koʻra turlari va berilish bosqichlari haqida gap boradi.