МУСИҚАДА МУМТОЗ АДАБИЙ ЖАНРЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Зайлобиддинова М.А. (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада мумтоз маданий меросимизнинг мусиқий талқинда қўлланилиши, адабий жанрларнинг замон рухиятига кўчиши хақида сўз боради.