KOSON TUMANIDAGI R-26 KANALINI BETONLASHTIRISH ISHLARINI O’RGANISH VA TAHLILI - Mamarasulov Sobir Raxmonqul o‘g‘li; Xursanov Shahzod Buron o‘g‘li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada R-26 kanalini betonlashtirish ishlari, betonlashtirishda qo’llanilgan yangi texnologiyalar va sug’oriladigan yer maydonlari, xarajatlar, beton qorishmasining to’ldiruvchilar haqida ma’lumot keltirib o’tilgan.