TA'LIM VA TARBIYA JARAYONIDA RAHBAR XODIMLARNI BOSHQARUV JARAYONIDAGI FAOLIYATINI AHAMIYATI - Amirov Uyg'un Rasulovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ta'lim va tarbiya jarayonida rahbar xodimlarning boshqaruv faoliyati muhim ahamiyatga ega. Ta'lim muassasalarida sifatli ta'lim va tarbiya jarayonini tashkil etish, o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va madaniyatini shakllantirishda rahbarlarning boshqaruvdagi roli beqiyosdir. Rahbar xodimlar ta'lim jarayonining samaradorligini oshirish, pedagogik jamoani boshqarish, o‘quvchilarning intellektual va ma'naviy rivojlanishini ta'minlashda faol ishtirok etadilar