YO‘L HARAKATI SOHASINI BOSHQARUV TIZIMINI TAKOMILLASH BO‘YICHA TAVSIYALAR - Nazarova Mashxura Saparbayevna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada yo‘l harakati sohasini boshqaruv tizimini takomillashtirish bo‘yicha bir qancha tavsiyalarni berish bo‘yicha muhokamalar ko‘rib chiqildi. Yo‘l-transport tizimlarini tashkil etishda va transport harakati xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha chora-tadbirlarni ishlab chiqishda chorrahalarni, o‘tkazuvchanligini oshirishga salbiy ta’sirni kamaytirishning mavjud muammolari va usullari tahlil qilindi.