IMPORTANCE OF AUTOMATIC FIRE EXTINGUISHING SYSTEMS IN FIRE PREVENTION - Amirov Mukhtar Uktamovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola zamonaviy avtomatik yong‘inga qarshi tizim va  zilzila klapanlarini samaradorligini o‘rganish orqali yurtimizda zamonaviy avtomatlashgan yong‘inga qarshi tizimlar samaradorligini oshirishga bag‘ishlanadi.