TASHKILOTLARDA MENEDJER SHAXSINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jo‘lmurodov Oybek Asliddin o‘g‘li, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ishda menejer shaxsining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari yoritilgan. Boshqaruv jarayonida menejerning liderlik salohiyati, muloqot madaniyati, hissiy intellekti, tashkiliy va tashabbuskorlik qobiliyatlari asosiy omillar sifatida ko‘rib chiqilgan.  Menejerlik faoliyatini qo’llash bo’yicha ko’nikmalar berilgan. Menejerni psixologik sifatlariga to’xtalib o’tilgan.