YOSH AVLODNI AXLOQIY TARBIYALASHDA MAKTAB VA OILANING HAMKORLIGI - Najmidinov Davronbek (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yosh avlodni axloqiy jihatdan yetuk shaxs etib tarbiyalashda maktab va oilaning o‘zaro hamkorligi, bu ikki muhim ijtimoiy institutning vazifalari, o‘zaro aloqalari hamda ularning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy tarbiya jarayonida ota-onalar va pedagoglarning birgalikdagi harakatlari orqali farzandlarda ijobiy fazilatlarni shakllantirish yo‘llari tahlil qilingan. Amaliy misollar asosida samarali hamkorlikning afzalliklari yoritiladi.