SERILLARNING JAMIYATGA TA’SIRI - Erkinboyeva Sevinch, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Hozirda chiqayotgan seriallarning yaxshi  va yomon tomonlari, ularning afzalliklari va boshqa davlatlarning seriallari bilan o’zaro  farqlari tahlil qilingan.