BOSHLANG'ICH TA'LIMDA TEATRNING O'RNI - Bamiyeva Urolgul Bo‘rixonovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada yurtimizda madaniyat va teatr san’atiga berilayotgan keng imkoniyatlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, teatr san’atining bolalar tarbiyasidagi ahamiyati haqida fikr-mulohazalar bayon etilgan.