BO‘LAJAK OFITSERLARGA QO‘YILADIGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Irgashev Toxir Anvarovich; Ziyaviddinov Zafar Zoirovich (PEDAGOGS, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ofitserning faoliyatiga qo‘yilgan talablar, harbiy ta’lim muassasalari pedagoglarining kasbiy tayyorgarligi, professionalligi, kompetentligi masalasi hozirgi kunning dolzarb muammolari, ofitserlarning pedagogik faoliyatga tayyorgarligi darajasini takomillashtirish yo‘llari bo‘yicha ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.