“BOSHLANG'ICH SINFLARDA 4K METODIDAN FOYDALANISH” - Tuzalbayeva Malika Madaminbekovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari bilan 4k modelini qo’llash usullari va elementlari, avvalo 4k modeli nima ekanligini bilish, 4k modelining elementlari va ularno o’quvchilarga yetkazib berish tushunchalari haqida ta’liq ma’lumot berilgan.Shuningdek, 4k modeli asosida boshlang’ich sinf o’quvchilariga ta’lim berish metodikasi hamda bu metodikaning o’quvchilarga tushuntirish tariqasidagi bilimlarini oshirishi , yanada dasrni yaxshi o’zlashtirish yo’llari batafsil yoritilgan.