AXBOROT - KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI PEDOGOGIK JARAYONLARDAGI MUAMMOLARI VA YECHIMLARI - Mamajanova Raximaxon Olimjanovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda ta'limni axborotlashtirish sharoitida ta'lim jarayoni sub'ektlari o'rtasida samarali hamkorlikni tashkil etish uchun yangi imkoniyatlar ochadigan yangi zamonaviy innovatsion texnologiyalar paydo bo'lmoqda. Axborot texnologiyalaridan foydalanishning dolzarbligi va tarmoqlarning imkoniyatlari yurtimizda ta'limni rivojlantirishning strategik yo'nalishlari bilan tasdiqlangan.