GEN MUHANDISLIGI VA BIOTEXNOLOGIYANING KELAJAGI - Allaberdiyeva Guljaxon Olimjon qizi, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola genetik muhandislik va biotexnologiyaning kelajagini tahlil qiladi, hozirgi yutuqlar, metodologiyalar va ilovalarni o‘rganadi. Unda asosiy innovatsiyalar, axloqiy muammolar va tibbiyot, qishloq xo‘jaligi hamda sanoat uchun keng ko‘lamli natijalar muhokama qilinadi. Maqolada adabiyotlar sharhi, eksperimental usullar, tadqiqot natijalari va ushbu texnologiyalarni mas'uliyat bilan rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.