OLIY VA KASB-XUNAR TA’LIM MUASSASASI KUTUBXONA XODIMLARINI AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYA KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH - Abdurashid Olimov Farxodovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Oliy va kasb-xunar ta’lim muassasasi axborot resurs markazi xodimlarini axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini bugungi kun talabiga mofiq  qo’llay olish va malakalarini muntazam oshirib borishlari xamda ARMdagi avtomatlashtirilga dastur platformasida ishlay olish va kerakli ma’lumotlarni olib foydalanishlari ko’zda tutulgan.